Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek lányok azokról a fiúkról akik sokára vesztik el?

Figyelt kérdés
Tehát aki a húszas éveiben szexel először.
2019. ápr. 17. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettől fog tetszeni vagy nem tetszeni egy férfi! ha vonzódom hozzá, ha szimpatikus, ha jól kijövünk, ha megtud fogni valamivel, akkor ez nem számít.

Számomra még imponáló is, örömmel venném el a szüzességét! Nőktől, férfiaktól is lehet hallani, a szűz partner, illetve a tapasztalatlan azért jó, mert kedvünkre formálhatjuk. ;-)

Talán egy ilyen srác kicsit jobban megbecsüli a nőket, a kapcsolatot, mint aki már túl van egy tucat felületes szexen. Általában az érzékeny, értelmes, gondolkodó srácok (csajok) akik nem találnak partnert fiatalon és várnak a nagy őre.

Persze, a szexben nem árt, ha van vér a pasiban, de egy nagybetűs nő kitudja hozni sok halk férfiból is a szenvedélyt. Ha minden egyéb szempontból megfelel a férfi, akkor megér egy próbálkozást! :-)

Arról nem is beszélve, én ki nem állhatom a huszonéves korukra kiégett izomagyakat! Az olyanokat, aki a farkuk után mennek, nem törődnek a jövőjükkel, mindenféle elképzelés nélkül élnek alkalmi szexkalandok reményében! Egy párkapcsolat nem csupán erről szól, nem ez a legfőbb motivációja. Az én szememben az a férfi, aki családot szeretne, aki 50-60 évre tervez. (Ha mázlijuk van, egy partner mellett éli meg. Szüleim is így élnek boldogan. Ezt a példát látva 4 testvéremmel, mi is ezt követjük.)

35N

2019. ápr. 17. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Férfiként, több gyermekes apakén csak helyeselni tuok az előttem szólónak. Valóban nem attól lesz valaki igazi férfi hogy korán veszti el a szüzességét.

Nagy szerencse kell az élethez!

Én aránylag korán kezdtem. 15 évesen volt az első barátnőm, akivel a csókolózásig jutottunk. Szűzességemet 16 évesen veszítettem el. Utána pedig igen sok volt. Nem a kalandokat kerestem, így alakult. Mindegyiknél úgy indúlt ő lesz a nagy ő, de nem jött össze. Két emberen múlik.

23 évesen elvettem egyiket, mert jött a gyerek. Második után elváltunk. Majd ismét jöttek a próbálkozások és végül találtam egy nőt, akit levettem. 10 éve vagyunk együtt, van két közös imádnivaló gyermekünk.

Legjobba haverom az én életem fordítottját éli. Soha nem ment neki a csajozás. Ő is huszonévesen talált rá az elsőre. Idősebb volt mint ő, az dobta, majd jött a következő akivel máig együtt vannak.

Aki keres az talál! Aki otthon ül és nyomkodja a gépeket, az nem talál. Ki kell lépni a virtuális világból! Még akkor is, ha neten ismerkedsz meg valaivel, előbb utóbb személyesen kell találkozni, különben nem lesz belőle semmi.

2019. ápr. 17. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ő dolga.
2019. ápr. 17. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Reménykedem hogy az igazira vár és az még nem jött el neki, azért szűz.

Ha akárki jó lenne neki, csak ő nem kell senkinek, az lúzer.

2019. ápr. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!