Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a fiúkról akiknek sosem volt barátnője?
Nem azért nem volt mert nem a lányokat szeretem, hanem így alakult, sajnos.
Engem nagyon zavar, és szégyenlem magam. Mert aki ismer az tudja hogy nem volt még, és nagyon kellemetlennek érzem magam emiatt. Kb 17 éves korom óta vágyom barátnőre.:(
Most 21 vagyok:(
Szinte egész nap szomorú vagyok hogy nincs akit szeressek:(
Jó Neked, de miért adod fel?
Én 16 évesen még nem foglalkoztam ezzel.
Azt, hogy vele is biztos kib*szott az élet mint velem.
29F
Kedves szüzek (fiúk és lányok)!
Azt gondolom rólatok (rengeteg sorstársammal együtt, akik most mélyen hallgatnak), hogy irtó mázlisták vagytok! Bárcsak én is közétek tartozhatnék!!!
Mivel még nincs tapasztalatotok, nem is tudjátok, hogy milyen szerencsés helyzetben vagytok!
Hallottatok már a legújabb tudományos felfedezésekről, miszerint a "bevésődés" (igen, pontosan úgy, mint az Alkonyat-sorozat farkasfiújánál volt), valóban így működik az embereknél is? A férfiaknál ez drasztikusabb lenyomatot hagy, olyannyira, hogy nem lehet átírni később, míg a nőknél árnyalhatóbb a dolog, ha sikerül egyszer szerelemből együtt lenniük valakivel.
A pasiknál úgy működik: ha kialakult már az érzelmi kötődés a nővel az első alkalomra, akkor a nő vésődik be - ezért ezek a férfiak később minduntalan ugyanazt a típust keresik, mint az első volt, mintha beakadt volna náluk valami. És be is akadt valójában. Ha később más karakterű, testalkatú, személyiségű nőnél állapodnak meg, sosem lesz az igazi számukra, soha nem fogják átélni azt a komplex testi-lelki élményt vele, mint az elsővel!
Ha a pasi érzelemmentes szexkapcsolatot létesített elsőként, rosszabb a helyzet: ugyanis a partner (nő vagy férfi!!!) személye helyett a környezet és a szituáció (pl állva a diszkó retkes mosdójában egy 14 évessel/ passzívan "elszenvedve" a dolgot egy anyjakorabeli lepukkant prostitól) vésődik be. És mi van akkor, ha gyerekkorában egy családtag, vagy rokon, esetleg kamaszkorában egy fiú osztálytársa közeledik hozzá először szexuális? Pech.
Szóval... Mindezeket tudva: nektek még lehetőségetek van az igazit "rögzíteni", akivel kölcsönösen szeretitek, tisztelitek, becsülitek, vállaljátok fel egymást egy élethosszig tartó kapcsolatban, élethosszig tartó frenetikus, test-lelki-szellemi szinten kielégítő, rendszeres szeretkezésben részesülve! :)
Na, akkor kinek van oka itten az orrát lógatni??? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!