Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akart tőlem? Miért nem keres? Lehet, hogy csak szex’et akart?
Sziasztok! Van egy srác tőlem pár évvel idősebb, nincs is ezzel probléma. Eleinte jól indult minden, sokat beszélgettünk, találkoztunk. És persze tetszettünk egymásnak. Majd próbált közelebb kerülbi hozzám, nyomulni. De én elég távolságtartó voltam . Tehát nem történt semmi. Majd én mondtam neki, hogy tartsuk magunkat a barátsághoz és azt vártam, hogy majd mond vagy tesz ez ellen valamit, küzd hogy többnek ígérkezzen. Azonban azóta nem keres, nem hív, egyszerűen nem is érdeklem . Hiába lát a munkahelyemen is , illetve a városban . Szerintetek mi volt a célja , csak egy éjtszakás kaland ? Engem ez nagyon érdekelne . Mert , ha ez akkor megnyugodtam ,hogy kiszűrtem egy ilyet .
21/N és 29/F
Mellesleg a pasinak nincs felesége inkább menő” kategória , mint sem komolyabbnak tűnik.
Ez a játszmázás tini kategóriába való kérdés.
Akkor is, ha biológiailag elmúltál már 20 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!