Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha amugy kimondottan szép lány vagyok de fogszabályzom van az mennyire gáz/ciki fiúk?
Nagyon fehér fogaim vannak de ferdék nemsokára fehér esztétikus fogszabályzom lesz
Amugy szőke magas vékony nagy cicis lány vagyok tehát felkeltem a pasik érdeklödését de sokszor megkaptam hogy kuszák a fogaim meg elfujta a szél
Szóval mennyire tetszene nektek egy fogszabályzos fiatal lány?
igazából én sosem szerettem a fogszabályzó látványát, nagyon rontja az összképet DE ha megismerek egy külsőre számomra vonzó lányt akinek a személyisége is rendben van akkor végképp nem fog érdekelni a fogszabályzó és ugyan úgy közelednék felé ugyan azokkal a célokkal mintha nem lenne fogszabályzója.
Szóval hiába nem kedvelem a látványát de egyáltalán nem negatívum számomra szimpátia/közeledés tekintetében
Egyáltalán nem gáz! Szerintem a fogszabályzó esetenként még szexi is tud lenni :)
Magas szőke vékony csajként pedig igazán fölösleges emiatt aggódnod, fogszabályzóval is biztos felkelted majd a pasik érdeklődését.
Szexi, fogszabis tinilány...
Szemüveg, térdzokni, rövid szoknya, fehér blúz!
Végem lenne! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!