Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan fiúk akik későn vesztették el ráadásul nem barátnővel nekik lehet barátnőjük?
Én sajnos ilyen vagyok. Sokszor azon gondolkodom hogy nekem valami kimaradt hogy fiatal koromban nem volt barátnőm, és nem vele vesztettem el. Normális esetben szerintem így kéne lennie.
Nekem lesz így barátnőm ha kimaradt egy "lépcsőfok" a lányokkal való ismerkedésből?
Még nem vagyok olyan öreg, de azért 23 évesen szerintem kellett volna már lenni valaminek.
Múlt héten még csak 22 voltál.
Boldog születésnapot!
#2 :DDD
Kérdező, miért ne lehetne? Mi az akadálya? Igazából úgy kellett volna kérdeznem, higy KI az akadálya.... és erre a válasz az, hogy TE.
Mert ilyen ostoba téveszmék szerint gondolkodsz, de élni nem élsz.
Nekik nem lehet.
Nem bírom felfogni, hogy hogy lehet valaki ilyen gyenge elméjű.. hiába írsz ki naponta ilyen önsajnálatos kérdést.. el volt pofázva hogy mi a bajod!! Mit nem értesz meg? Nem azért nem lesz barárnőd mert későn vesztetted el és nem barátnővel, hanem mert idióta vagy, szánalmas, férfiatlan és gyenge. Egy nőnek sem kell egy kisfiú aki csak nyávogni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!