Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami rossz hatása annak, ha valaki későn veszti el?
Figyelt kérdés
Gáz ha én még 21 évesen is szűz vagyok. Fiú vagyok.2019. ápr. 15. 22:14
2/7 anonim válasza:
Nincs semmi rossz hatása. Vki korán, vki későn veszíti el. Nincs kórhoz kötve.
L
5/7 anonim válasza:
Addig sem szaporodsz, miattad fogy a nemzet!
6/7 anonim válasza:
Nem gáz. Nincs jelentősége, hogy hány éves vagy. Akkor veszítsd el, ha készen állsz rá és van kivel.
7/7 anonim válasza:
Orvosilag vagy egészségügyi szempontból semmi rossz hatása nincs a szüzesség "késői" elvesztésének, ugyanis ez nem történik "későn", legfeljebb eltérő időben az általánostól.
Azt se szégyelld, hogy 21 évesen még szűz fiú vagy. Eljön majd az idő, főleg, ha akarsz lányokkal ismerkedni és szexelni.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!