Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedéskor mindig ugyanakkora a péniszetek?
Figyelt kérdés
Mármint ha fel vagytok izgulva, akkor mindig ugyanazt a méretet (hossz, vastagság) éritek el? Vagy nektek is van olyan, hogy néha kisebb, mint amekkora “tud” lenni?2019. ápr. 15. 17:27
1/11 anonim válasza:
Igen, van amikor nem nő meg max.ra, meg nem is olyan kemény.
2/11 anonim válasza:
nekem is van hogy kemény ,de olyan 15-ös..aztan van hogy annyira feláll és kökemény ,akkor alig tudom lefesziteni a kezemmel,akkor sztam 17-18 is ,nem tom miert van ez
3/11 anonim válasza:
1-2 centi külömbség szokott lenni. A vastagságát sosem mértem még.
5/11 anonim válasza:
Nekem is változó, de szerintem mindenkinek. Függ a kialvatlanságtól, hangulattól, előjátéktól, stb.
6/11 anonim válasza:
Változó. Eddig 17,5cm volt a leghosszabb, vastagságot nem tudom. Meg is lepödött rajta az akkori partnerem :)
26f
7/11 anonim válasza:
Nekem is változó. Van amikor csak 19 cm, amikor meg nagyon kemény akkor kinő a harmadik lábam 🤷🏼♂️
8/11 anonim válasza:
Van +/-1cm változás attól függően mennyire keményedik meg.
9/11 anonim válasza:
Igen változik. Van h jobban felizgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!