Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tapasztalatlan ferfi lehet jo az agyban?
Ha benne van a vérében, van benne tűz és szenvedély, akkor ha csak ösztönből tolja, akkor is lehet jó.
Bár én a tapasztaltakat jobban kedvelem, mert magabiztosabbak és bátrabbak mindenben.
A szexben nincs olyan hogy tapasztalt. Mindenki mást szeret más jó neki és még ha egy pasi 100 nővel is volt már, de a 101. -nek valami teljesen más jön be akkor annak a szemében tapasztalatlan volt, hiába ő a 101.
Egyébként meg ha rosszul csinálsz valamit a nők jelzik/szólnak mi jó vagy nem jó nekik.
Nem tapasztalaton múlik hanem azon hogy valaki mennyire szereti és tiszteli a párját, mennyire önzetlen és akar a másiknak örömet szerezni.
Minden embert külön ki kell tapasztalni, nincsenek sablonok.
En tapasztalatlan voltan az sőnél (milyen meglepő :D) de azt hitte hogy kamuztam olyan jól csináltam mindent és többször is elment.:)
Tehát ez igy nem igaz.Sok mulik a személyiségen,hogy mennyire érdekli a másik meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!