Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim! Ha egy pasi nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Ha egy pasi nem éppen az esetetek, attól még hagynátok, hogy orálisan kielégítsen benneteket?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egyoldalúan csak arra használnátok, semmi többre.
2019. ápr. 15. 09:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem

Meg azért orálnál több kell...

2019. aug. 22. 14:30
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok oda az orálért, szóval annyira nem gerjeszt be, hogy számomra nem vonzó férfit kelljen erre használnom.
2019. aug. 22. 14:40
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Tök jó, hogy egy csomó pozitív válasz érkezett, de vajon van-e itt olyan lány/nő, aki tényleg benne lenne ilyenben? Ha igen, nálam jelentkezzen :)
2019. aug. 22. 16:17
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanis hányingerem lesz ha valaki olyan hozzámér akihez nem vonzódom.
2019. szept. 4. 07:57
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha nem jon be, nem tudok felizgulni ra, szoval nedvesedni sem tudnek. Úgy meg csinalhat akarmit, sz*r lesz.

2019. dec. 30. 00:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem a szexualitás minden formájához kell a vonzalom. Nem bírnám elviselni hogy az ő nyálában tocsog a puncim, hogy az ő fejét kell simogatnom, hogy az ő mormogását, szavait hallom, hogy érzem az illatát (a parfüm es a kémiai illat is), mindezt úgy, hogy közben taszít. Én egy ilyen pasitól eleve beszáradok, nemhogy annyira elengedjem magam hogy el is élvezzek.
2020. márc. 28. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!