Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Ha egy pasi nem éppen az esetetek, attól még hagynátok, hogy orálisan kielégítsen benneteket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egyoldalúan csak arra használnátok, semmi többre.2019. ápr. 15. 09:36
11/26 anonim válasza:
Én átlagosnak tartom magam, egy kis súlyfelesleggel.
Egyszer randiztam egy csajjal (neten ismerkedtünk meg), és ő kimondta, hogy nem jövök be neki, úgyh nincs kedve velem szexelni, de kinyalhatom. Éltem a lehetőséggel, nem bántam meg.
12/26 anonim válasza:
csak annyira engedik, mint ahogy te is engeded egy meleg srácnak, hogy leszopjon. Nem vonzódsz hozzá, de a szopás az szopás, mindegy kitől jön
13/26 anonim válasza:
Nem, ha egy pasi nem jön be, nincs meg a kémia akkor nem tudnám elengedni magam, feszélyezett lennék.
14/26 anonim válasza:
Én engedném. Biztosíthatlak, én sem fogok bejönni neked, de ez ne akadályozzon semmiben. :)
62 éves, 119 kilós hölgy vagyok. :)
15/26 A kérdező kommentje:
14-es te egy sz@r troll vagy.:)
2019. jún. 19. 12:30
16/26 anonim válasza:
Ha valaki taszít, akkor miből gondolod, hogy engedném, hogy nyalikázza a puncimat 20/l
17/26 anonim válasza:
Találkoztam már olyan sráccal aki nem volt az esetem, de szexuálisan vonzott.
Szóval lehetséges.
18/26 anonim válasza:
Szerintem igen. Volt már, hogy valaki nem volt az esetem nekem se, de szexuális vonzalom megvolt köztünk így lefeküdtünk.
19/26 anonim válasza:
Nem
Miért akarsz amúgy kinyalni valakit akinek nem vagy az esete ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!