Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív nő vagyok az ágyban. Viszont az anált nem nagyon akarom. Ez mennyire jelent problémát?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 19:38
11/16 anonim válasza:
Csatlakozok a 4. hozzászólóhoz.
12/16 A kérdező kommentje:
Aktív alatt csak annyit értettem, hogy nem vagyok fadarab. Szeretem az orált stb. Kicsit r#bancos vagyok.
De úgy látszik ez sem elég.
2019. ápr. 13. 23:18
13/16 Macnab válasza:
Egy probát megér,én szeretem de nem kötelezö gyakorlat.Viszont olyanrol nem mondok véleményt amit nem probáltam..szerintem ha a partnered hajlando ezért tenni,olyan körülményeket teremet,eltudsz lazulni,megveszi ami kell..táadásul szereted egyszer finomam belehet probálkozni..maximum ennyi volt...
14/16 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem jelentene, én nem rajongok érte.
F.
15/16 orton válasza:
Értem. Azt hittem esetleg leszbi vagy és úgy érted hogy te vagy az aktív, de nem akarsz análozni a barátnőddel.
Ha hetero vagy, akkor ...nézd, egyén függő milyen pasit fogsz ki.
16/16 anonim válasza:
Akinek ez problémát jelent az jobb is ha otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!