Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív nő vagyok az ágyban. Viszont az anált nem nagyon akarom. Ez mennyire jelent problémát?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 19:38
2/16 anonim válasza:
Én szeretem az anált, de ha amúgy jó a szex és máshogy is passzolunk ezért nem szakítanék. Ráerőszakolni meg nem lehet a másikra ilyesmit és nem is kell.
3/16 anonim válasza:
Nekem az anál abszolút nem hiányzik. Lényeg a rendszeres szex és néha azért férjen bele egy kis orál.
4/16 anonim válasza:
Nekem nem lenne gond, engem egyáltalán nem vonz az anál, csakis a punci:)
22f
5/16 anonim válasza:
Engem nem zavar. Szerencsére sok mindent tudok kezdeni egy nővel az análon kívül is. 35f
6/16 anonim válasza:
Nekem nem gond! Én sem akarom, nem csinálom, nem kívánom! F.
7/16 anonim válasza:
Szerintem emiatt ne érezd magad rosszul. Ha normális a férfi, megérti, és nem erőlteti. Nekem volt egyszer egy 10 évvel idősebb pasim, aki kőgazdag volt. Sosem mentem el vele (persze az én hibám volt), és már első alkalommal erőltette. Hamar szakítottam is vele, nem is értette miért. Pedig neki már ezer nője volt, és senki sem panaszkodott. Azért ez fura.
Nekem biztos válóok, ha ezt erőlteti egy férfi.
9/16 anonim válasza:
Nem probléma. Én sose dugnám oda. Még az orált se várom el.
De ha aktív vagy, akkor miért nem beszéled meg a pároddal? Tőle kérdezd a nagy aktivitás közepette az ágyban.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!