Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mélytorkozást szeretitek lányok?
Figyelt kérdés
Nem sokszor volt benne reszem, viszont mindig oriasi orom volt a szamomra amikor tapasztalhattam. Kivancsi vagyok szeretik e a lanyok, vagy nekik semmi.2019. ápr. 12. 16:16
11/17 anonim válasza:
#5-ös vagyok, elnézést a 3as-tól, elszámoltam... tudom, ciki, de van ilyen... :)
2es-nek szántam!
Kíváncsi lennék, h vajon a tanulás is ilyen jól megy?
12/17 Domi-nika válasza:
Már megint te?
Itt reklámozod magad h mennyire szereted a mélytorkot közbe meg pasi vagy :D
14/17 anonim válasza:
Szerintem a nők 99 %a utálja, és normális férfi el sem várja. Az én párom ha nagyon bevadul és véletlenül mélyebbre tolja, utána mindig elnézést kér.
15/17 anonim válasza:
Az öklendezést ami megelőzi nem szeretem, de amikor végre sikerül akkor a sikerélmény meg a párom nyögései kárpótolnak :D Ezért nekem megéri próbálkozni vele, de őszintén szólva teljesen megértem azokat akiknek nem hiányzik ennyi kellemetlenség néhány másodpercnyi örömért meg büszkeségért :D
16/17 Boszorkány_ válasza:
#12 Igen megint én.
Nincs jobb dolgod mint minden egyes válaszom után hozzámvágni hogy pasas vagyok? 😂 Kicsit már unalmas.
17/17 anonim válasza:
Nekem is bejön. Csak rá kell érezni a dologra és már nem is olyan durva. Sőt!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!