Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki nem szőrteleníti manapság a punciját, az miért nem teszi?
Azt a kényelmesebb szót be lehet helyettesíteni lustasággal?
Én inkább annak hívnám....
14.
Szerinted miért vagyok 20-on?
Mert veled és a többiekkel ellentétben akik a pontjukat óvják nehogy lepontozzák őket inkább az őszinteséggel ellentétben azt írjatok amit a kérdező olvasni akar illetve amit a többiek írtak.
Így igazad van valóban hallgatnom kéne,de inkább maradok az őszinteségnél...
És egy nő inkább csiga legyen mint igénytelen férfias.
12 vagyok- hadd hordjam már a nemi szőrzetem úgy, ahogy nekem tetszik. A lábam/hónaljam/bikinivonalam nagyjából 2-3 naponta borotválom, gondolod, hogy a puncim lustaságból hagyom úgy, ahogy van? :) A természetesség (bizonyos mértékig ugye, azért a standon megbotránkoztatni senkit se akarok a fürdőruhán kilógó szőrökkel) nem feltétlenül jelent igénytelenséget, amíg tiszta és ápolt az ember. Ízlés dolga, attól még, hogy nekem így tetszik, nem feltétlenül gondolom, hogy egészségtelen lennék ettől (sőt, egyébként ha kicsit is utánaolvasol orvosi könyvekben/cikkekben, rájössz, hogy egy kicsit sem egészségtelen meghagyni a nemi szervek körüli szőrzetet). Szerintem ez egy olyan dolog, amit az ember maga szab meg, hogyan jó neki, ha nekem ez így kényelmes, mert pl zavar, ha a bugyim hozzáér a bőrömhöz vagy közvetlenül érzek minden apró kis mozdulatot, akkor az hadd legyen már az én személyes egyéni szocproblémám, lustaságtól függetlenül, köszi.
Amúgy rengetegen kérdezték privátban, 26 éves vagyok. Csak hogy ne legyek _nagyon_ bunkó, hogy nem válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!