Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek mi a jobb, ha egy fiú fiatalon veszti el vagy később?
Milyen férjet választanátok inkább, olyat aki 15 körül szexelt először, vagy olyat aki 20 on évesen?
Én 20 évesen szexeltem először, kicsit későnek érzem. És csak egy kaland volt, és azóta csak alkalmi szexben volt részem, sajnos, de csak néhány. Szerintetek ezek után lehet még feleségem? Rossz ember vagyok emiatt, hogy sosem volt barátnőm?
23f
Olyan férjet választok, akit szeretek.
Veled nem az a gond hogy nem volt sosem barátnőd..
Te el vagy tévedve ha azt hiszed h van aki ez alapján választ párt h mikor vesztette el a szűzességét.
Elgondolkodtál már azon h miért csak néhány alkalmiban volt részed?
Ha nem akk segítek, mert mindig csak ezen lovagolsz és a kétségbeesés, önsajnálat nem vonzó számunkra.
Ha ezt nem tudod feldolgozni akkor javaslom h fordulj szakorvoshoz. Nem rosszból írom, vagy próbálj változtatni a hozzáállásodon és szerezz csajt magadnak.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!