Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan eset hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan eset hogy a pasi hencegett a szexuális teljesítményével vagy / és méretével és az ágyban nulla volt?

Figyelt kérdés

Vagy hangoztatta hogy mennyire önzetlen és figyelmes és valójában egy önző kis farok volt?

Főleg a virtuális világban gyakori az ilyen hencegés addig amíg a valóságban bizonyítani nem kell.

(kizárólag nők válaszát várom, kort írjatok)

2019. ápr. 11. 14:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A kérdés nőknek szól. Olyan férfiak akik jó szeretők nem válaszolnak egy ilyen kérdésre, mert nem róluk szól.

Nem az volt a kérdés hogy általában ilyenek-e a pasik hanem hogy volt-e ilyen sztori.

A környezetemben elég sok ilyen pasit ismerek akik odáig vannak maguktól és a teljesítményüktől. Erről jutott eszembe hogy ki kellene tenni egy kérdést ezzel kapcsolatban.

A batárnőimnek is az az általános véleményük hogy nem találkoztak még olyan pasival akinek a szája nagy volt és teljesítmény is volt mögötte.

2019. ápr. 11. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
#10 Na persze, mert nők nem írhatnak nőkröl, igaz? Amúgy meg anonim oldalon, nagy kiváltság azt kérni,hogy csak nő írjon.
2019. ápr. 11. 16:10
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, volna-e értelme, hogy nő ilyet írjon nőről. Ezek tipikusan olyan férfiak válaszai, akik magukra ismernek a válaszokban, illetve felháborítónak tartják, ha egy nő negatívan mer nyilatkozni egy szeretőjéről.
2019. ápr. 11. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Volt ilyen több is, nem értem mi szükség az előzetes beharangozásra, talán saját magukat erősítgetik lélekben.

És persze voltak akik törődőek, játékosak, hozzáértő és az örömért tevő partnerek is, de ők nem ígértek és reklámoztak semmit.

2019. ápr. 11. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Pár ilyennel találkoztam már.Persze még ők nem értették nekem miért nem volt jó.Egy igazi férfi nem ígér, cselekszik és odafigyel a partnerére.49 nő
2019. ápr. 11. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#13 Ahogy férfit is zavarhat az, hogy más férfiak szapulják a nőket, ugyan úgy egy nőt is zavarhat ez a gyerekes kibeszélés.
2019. ápr. 11. 18:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Kizárólag nők válaszát várom.

Köszönöm a nőknek az eddigi válaszokat. A férfiakét nem, az ő véleményüket ismerem ebben a témában. Nyilván magukra ismertek egyes férfiak ahogyan előttem is említették.

2019. ápr. 11. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, úgy a jó, mikor a nőnek a szemei is fennakadnak. Szerintem csak összekeverte a szánakozó szemforgatással. :)
2019. ápr. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!