Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek is van vadász ösztöne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek is van vadász ösztöne?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 11. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze,hogy van.De nálam csak szex terén.Az új mindig jobb.Kapcsolatban csak a páromat szoktam levadászni.Akkor őhozzá vagyok hűséges,ha nincs senkim magamhoz.
2019. ápr. 11. 14:23
 12/15 A kérdező kommentje:

# 6

A nő akit a hirdetésben olvastam gondolom szexpartnert keres mert szabadidő kellemes eltöltését írja,bár a franc se tudja jól néz ki meg drága autó mellett is le van fényképezve meg mondjuk a szövegben sem csak a szexről van szó

[link]

2019. ápr. 11. 14:25
 13/15 A kérdező kommentje:

# 7

Hát bennem sajna nem igazán van,van elég gondom nem ,hogy még vadászat.

2019. ápr. 11. 14:25
 14/15 A kérdező kommentje:

# 11

Az a baj az új csak ideig óráig jó max.

2019. ápr. 11. 14:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem is örökre kell,megtetszik,elviszem,és annyi.Ha szerelmi bánatom volt,akkor volt szexkapcsolatom,de az nem az igazi,mert olyankor mindig arra gondolsz,akit szeretsz még.
2019. ápr. 11. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!