Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnél a főnököddel ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnél a főnököddel ha cserébe fizetésemelést ajánlana?

Figyelt kérdés
Egyértelmű ajánlatot tett,ha rendszeresen kielégíthet orálisan,15%-os fizetésemelést ígért.A gond csak az,hogy mindketten pasik vagyunk,én viszont full hetero.
2019. ápr. 10. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha férfi a főnök,én 200%-os emelésért sem szexelnék vele. Milliós tételért igen ,mondjuk ha adna érte 15 milliót,egyszer megdugnám, bár nem tudom felállna-e egyáltalán bármennyiért férfira :D De ennyiért már erősen próbálkoznék .
2019. ápr. 10. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg belemennék, szerintem jobban jársz ha a %-os béremelés helyett inkább készpénzt kérsz tőle. 1. mert itt nem készül kollektív szerződés amibe le lesz írva, hogy ezért az emelésért mennyiszer kell kielégítened, hanem így minden alkalommal megkapod amit kérsz. 2. ez nettó lesz, nem kell belőle adóznod :D

Előttem is írta már valaki, hogy legyél ügyes és legyen egy hangfelvétel az kezedben, ha esetleg valamilyen munkahelyi hátrány ér, vagy ki akarna dobni téged a munkahelyről, vagy még terjesztheti azt is rólad, hogy te kezdtél ki vele, tudd bizonyítani, hogy nem így történt, így tisztázod magad és még be is perelheted.

2019. ápr. 10. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem! Nincs az a pénz h én ilyen szintre lesüllyedjek.

L

2019. ápr. 10. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Penz nelkul is hagynam hogy cumizzon..a penz csak egy kis plusz ;)
2020. aug. 14. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!