Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire befolyásol titeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásol titeket?

Figyelt kérdés

Lányok 1-től 10-es skálán mennyire befolyásolja a pénz azt a döntéseteket hogy belemenjetek egy kapcsolatba egy fiúval/férfival?

Előre is köszönöm a választ.

2019. ápr. 10. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmennyire sem befolyásol a döntésemben.

Mert nekem már mindenem megvan, akkor minek kellene más pénze is?

2019. ápr. 10. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam semennyire. Nem tudnék lefeküdni valakivel akire legszívesebben zacskót húznék, csak azért mert van pénze.
2019. ápr. 10. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira befolyásol, hogy ha nem tudja önmagát se eltartani, akkor nem kezdek vele... olyan jól nem keresek, hogy két embert eltartsak, meg aztán pláne ha szeretnénk családot, akkor fontos lenne, hogy ne pártízezer forintot kapjon.
2019. ápr. 10. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásol. Viszont ha egy pasinak nincs munkája, eletcelja akkor automatikusan nincs esélye. De ebben sem a penz a döntő
2019. ápr. 10. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Befolyasol annyiban h nem tartom el ...

Alapelvaras h onnalo legyen a penzugyek teren is

2019. ápr. 10. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira hogy at alapvető szükségleteket meg tudja venni
2019. ápr. 11. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Tartsa el magát ennyi elég. Sosem motiválna a pénz, főleg, hogy voltam én már a másik szerepben. Azért választottak helyettem egy idősebb, kiélt fejű, ostoba hisztérikát, mert ő anyagilag jobban megérte, tudta "menedzselni" a srácot..
2019. szept. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!