Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bármikor letepitek egymásról a ruhát ha olyan kedvetek van?
Jó, ez most hülyén hangzik, úgyhogy elmagyarázom, hogy hogy értem 😃
Szóval pl én is és a barátom is szokta magat borotvalni és általában utána szokott történni valami
De ha pl hétköznap átjön és akkor is megkivanjuk egymást, de nem pár napja borotvalkoztunk, akkor én mindig kimegyek a fürdőbe és elintézem, mert engem nagyon zavar (nem a borosta, hanem amikor több, mint 1 hete borotvalkoztam utoljára) és csak utána folytatjuk
Ez igazából eddig működött is, nem is ezért merült fel a kérdés.
Csak érdekelne, Nálatok ez hogy megy?
Mindig megborotválkoztok mondjuk hétvégére (ha csak akkor látjátok egymást/akkor van idő szexre) vagy amikor épp elkap a hév, akkor gyorsan vagy egyáltalán nem torodtok vele, hogy akkor éppen mennyire vagytok szőrősek?
Én a bikinivonalat epilálom a többit kb 2hetente borotválom de előfordult már, hogy 3-4hétig nem.. a páromat nem zavarja szerencsére nem vagyok túl dús szörzetű:D úgyhogy azért dzsumbuj sose szokott lenni!!:D a párom is kb 2hetente leszedi vagy 3..:)
20/L
2 naponta borotválkozom, de előfordult már, hogy elmaradt, és kicsit nagyobb volt a borostásnál, viszont a páromat abszolút nem zavarta, azt mondta, neki így is jó vagyok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!