Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti bármikor letepitek egymásró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bármikor letepitek egymásról a ruhát ha olyan kedvetek van?

Figyelt kérdés

Jó, ez most hülyén hangzik, úgyhogy elmagyarázom, hogy hogy értem 😃

Szóval pl én is és a barátom is szokta magat borotvalni és általában utána szokott történni valami

De ha pl hétköznap átjön és akkor is megkivanjuk egymást, de nem pár napja borotvalkoztunk, akkor én mindig kimegyek a fürdőbe és elintézem, mert engem nagyon zavar (nem a borosta, hanem amikor több, mint 1 hete borotvalkoztam utoljára) és csak utána folytatjuk

Ez igazából eddig működött is, nem is ezért merült fel a kérdés.

Csak érdekelne, Nálatok ez hogy megy?

Mindig megborotválkoztok mondjuk hétvégére (ha csak akkor látjátok egymást/akkor van idő szexre) vagy amikor épp elkap a hév, akkor gyorsan vagy egyáltalán nem torodtok vele, hogy akkor éppen mennyire vagytok szőrősek?

2019. ápr. 9. 21:52
 1/9 Pomazi73 ***** válasza:
100%
Bármikor egymásnak esünk. Semmi sem zavar
2019. ápr. 9. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a bikinivonalat epilálom a többit kb 2hetente borotválom de előfordult már, hogy 3-4hétig nem.. a páromat nem zavarja szerencsére nem vagyok túl dús szörzetű:D úgyhogy azért dzsumbuj sose szokott lenni!!:D a párom is kb 2hetente leszedi vagy 3..:)

20/L

2019. ápr. 9. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ mennyi ideje vagytok együtt szerintem. Az exemmel akivel sokáig voltam együtt 2-3 hetente borotválkoztam ott lent, de mi alapjáraton is elég keveset szexeltünk (heti 1-2 alkalommal). A mostani párkapcsolatom még elég friss, és igen sűrűn borotválkozom mert még kellemetlen lenne számomra, de ha úgy van nem érdekel hogy borostás vagyok, simán nekiesnék úgyis :)
2019. ápr. 9. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Naponta borotválkozom. Nem a szex miatt. Bárhol, bármikor egymásnak esünk és letépjük a ruhát.
2019. ápr. 9. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

2 naponta borotválkozom, de előfordult már, hogy elmaradt, és kicsit nagyobb volt a borostásnál, viszont a páromat abszolút nem zavarta, azt mondta, neki így is jó vagyok.

23/L

2019. ápr. 9. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi tépés! De minket nem zavar ha éppen szőrösek vagyunk!
2019. ápr. 10. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Barmikor,nem erdekli szőrös vagyok e 30N
2019. ápr. 10. 07:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Bármikor. Nekem elmúlna a hév, ha közben még elő kell készülni. Szeretjük egymást csupaszon, szőrösen is.
2019. ápr. 10. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy egy több éves kapcsolatban is így történjen.
márc. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!