Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már egyszerre több csajotok (akik nem tudtak egymásról)?
... akár csak rovidebb ideig is? Volt olyan, h tobb csajt huztatok, fuztetek a szex kedveert?
Nem feltetek, hogy lebuktok?
Hogy tortent?
Nekem volt ilyen, többször is, hogy több nővel voltam, olyan is hogy egyszerre (hármas szex). De a másik kritériumnak nem felelek meg, mindig tudták egymásról, ha nem is név szerint, de hogy van más. Ezeket mindig őszintén kezeltem és nem lapítok vele, ha ilyen vágyad van a nyitottság ebben a legjobb út, másképp nem találsz olyat, aki partner tud lenni ebben. Az csak akkor jön, ha kommunikalod őszintén, de akkor meg tudnak egymásról :)
A kérdés többi része - nem féltem e hogy lebukom - így nem értelmezhető az esetemre. Ami ehhez hasonló, hogy eleinte attól tartottam, hogy mi van ha emiatt senkivel sem leszek kompatibilis... De rájöttem hogy eleve az őszinteség miatt olyan nők vesznek körül, akik számára rendben van ez és bár kisebb merítésből, de így is akad majd mindig valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!