Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, volt már egyszerre több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már egyszerre több csajotok (akik nem tudtak egymásról)?

Figyelt kérdés

... akár csak rovidebb ideig is? Volt olyan, h tobb csajt huztatok, fuztetek a szex kedveert?

Nem feltetek, hogy lebuktok?

Hogy tortent?

2018. márc. 30. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szeretnél te is egy ilyen lenni? Amúgy nem nekem soha nem volt ilyen, mert egyenes ember vagyok és ha megkívántam mást, akkor inkább szakítottam, de nem csaltam meg az adott csajt.
2018. márc. 30. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok egy féreg.
2018. márc. 30. 16:34
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
Nem. Nem volt ilyen. 1szerre 1 elég.
2018. márc. 30. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem de kipróbálnám, lehetsz az akit jobban szeretek, na?
2018. márc. 30. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Nekem volt ilyen, többször is, hogy több nővel voltam, olyan is hogy egyszerre (hármas szex). De a másik kritériumnak nem felelek meg, mindig tudták egymásról, ha nem is név szerint, de hogy van más. Ezeket mindig őszintén kezeltem és nem lapítok vele, ha ilyen vágyad van a nyitottság ebben a legjobb út, másképp nem találsz olyat, aki partner tud lenni ebben. Az csak akkor jön, ha kommunikalod őszintén, de akkor meg tudnak egymásról :)

A kérdés többi része - nem féltem e hogy lebukom - így nem értelmezhető az esetemre. Ami ehhez hasonló, hogy eleinte attól tartottam, hogy mi van ha emiatt senkivel sem leszek kompatibilis... De rájöttem hogy eleve az őszinteség miatt olyan nők vesznek körül, akik számára rendben van ez és bár kisebb merítésből, de így is akad majd mindig valaki.

2018. márc. 30. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rá büszke, de egy időben a hosszútávú barátnőm nagyon elfoglalt volt, nem nagyon volt rám ideje, és volt egy csoporttársnőm akivel elég jól kijöttünk. Tudta hogy nekem van más, de ennek ellenére szerettünk együtt időt tölteni meg a szexet. Mostmár a barátnőm nem olyan elfoglalt mint rég, a csoporttársal meg barátok vagyunk, de szex már nincs, de megbeszéltük hogy ez így is lesz
2018. márc. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!