Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek az anált? Vagy kipróbálnátok, izgat titeket?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért igen?
Ha nem, miért nem? :D
2019. ápr. 9. 18:14
11/18 anonim válasza:
Dugom barátnőmet hátulról punciba, egyszer csak szól, hogy dugjam meg a fenekét is, vegyem el ott a szüzességét. Gondolkodtam már rajta mikor hozhatom fel a témát, de azt hittem elutasítja majd. Képzelhetitek, hogy meglepődtem.
Semmi tágítás, csak dugjam be. Olyan szűk volt, hogy eleinte nem is ment be. De aztán ujjaztam egy kicsit meg sikosítottam és megdugtam. Eszméletlen jó volt. Kicsit kakis lett a farkam, de nem érdekelt, isteni volt mélyen beleélvezni több nap önmegtartóztatás után.
12/18 anonim válasza:
A barátnőm kérte,de isteni volt!
13/18 anonim válasza:
Nem. degeneráltság. Mellesleg simán aidset adhatsz a partnerednek. A kakikát nem szép dolog a vérrel keverni.
15/18 anonim válasza:
Kipróbálnám, de még soha senki nem vállalta be velem.
25F
16/18 anonim válasza:
Igen én szeretem, annyira, hogy simán bejönne olyan lány, aki csak análisan akar szexelni és punci helyett csak popsiba csináljuk, nem lenne gond, nagyon élvezném.
17/18 anonim válasza:
Ebben a formában természetesen igen. Fordítva viszont nem. :D
18/18 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, imádom a lányok popsiját dugni, szerintem ez az egyik legjobb dolog a világon. :) 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!