Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vékonyabb testalkatú fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékonyabb testalkatú fiúk sosem fogják elveszteni a szüzességüket?

Figyelt kérdés

Csak az izmos és az átlagos testalkatúak tetszenek a lányoknak?

Én vékony vagyok, és nem jövök be a lányoknak, pedig nem vagyok csont sovány, izom is van rajtam egy kicsi.

2019. ápr. 9. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%

Nem a tested vastagsága számít, hanem a pénztárcádé!

Ha EZ látszik rajtad (Armani fölső, BMW, Kors, stb) lehetsz bármilyen alakú, nézhetsz ki bárhogyan - a nők alig várják majd, hogy a farkad bennük legyen!!!!!!

2019. ápr. 9. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Az elso baratom vékony volt, velem vesztette el a szüzességét, egyáltalán nem tetszettek sose a vekonyak de mivel szerelmes voltam belé nem érdekelt.
2019. ápr. 9. 15:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a dagadékoknak kell ezen aggódniuk.
2019. ápr. 9. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

1. kanos vagy

2. írj ki egy kérdésnek álcázott társkereső posztot a GYK-ra

3. írd le, hogy vékony vagy és szűz hátha megsajnálnak (azért kamuzd be, hogy van rajtad egy kis izom)

4. várd a lányok válaszait, akik leírják, hogy semmi baj nincs a vékony pasikkal

5. írj mindegyiknek egy privátot, az egyik csak bejön

6. várd a válaszokat

7. win

2019. ápr. 9. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyagi helyzet és társadalmi státusz függvénye ez.
2019. ápr. 25. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!