Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyabb testalkatú fiúk sosem fogják elveszteni a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Csak az izmos és az átlagos testalkatúak tetszenek a lányoknak?
Én vékony vagyok, és nem jövök be a lányoknak, pedig nem vagyok csont sovány, izom is van rajtam egy kicsi.
2019. ápr. 9. 12:38
11/15 anonim válasza:
Nem a tested vastagsága számít, hanem a pénztárcádé!
Ha EZ látszik rajtad (Armani fölső, BMW, Kors, stb) lehetsz bármilyen alakú, nézhetsz ki bárhogyan - a nők alig várják majd, hogy a farkad bennük legyen!!!!!!
12/15 anonim válasza:
Az elso baratom vékony volt, velem vesztette el a szüzességét, egyáltalán nem tetszettek sose a vekonyak de mivel szerelmes voltam belé nem érdekelt.
13/15 anonim válasza:
Inkább a dagadékoknak kell ezen aggódniuk.
14/15 anonim válasza:
1. kanos vagy
2. írj ki egy kérdésnek álcázott társkereső posztot a GYK-ra
3. írd le, hogy vékony vagy és szűz hátha megsajnálnak (azért kamuzd be, hogy van rajtad egy kis izom)
4. várd a lányok válaszait, akik leírják, hogy semmi baj nincs a vékony pasikkal
5. írj mindegyiknek egy privátot, az egyik csak bejön
6. várd a válaszokat
7. win
15/15 anonim válasza:
Anyagi helyzet és társadalmi státusz függvénye ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!