Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szoktatok azt érezni, hogy pukiznotok kell szex közben?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit csináltok?
És bármilyen pózban vagy csak egy bizonyosban?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert én néha szoktam érezni és akkor utána már annyira nem jó a szex, mert arra koncentrálok, hogy ne jöjjön ki
Előre is köszi a normális válaszokat
2019. ápr. 8. 22:47
1/6 anonim válasza:
Nekem szokott néha ilyen lenni. Olyankor onnantól nem is élvezem a szexet
2/6 anonim válasza:
Nálunk az ilyen nem tabu, úgyhogy nincs ebből probléma 😊
L
3/6 anonim válasza:
Volt már ilyen, muszáj volt visszatartanom, mást nem tudtam tenni. Az nem tűnt fel, hogy egy bizonyos póznál fordulna csak elő.
4/6 anonim válasza:
Volt már ilyen, a legrosszabb amikor akkor érzem, miközben nyal. Nálunk amúgy nem tabu az ilyen, de persze nem fingom le, max szólok, hogy had menjek ki, vagy arrébb megyek. Rossz, ha végig arra koncentrál az ember, hogy ki ne csússzon.
5/6 anonim válasza:
Amikor telipumpálja a hüvelyem levegővel, az még rosszabb...:(
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan engedd ki, lehet hogy szex közben még izgatna is... :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!