Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hivatalos oldalon (pl nem rosszlanyok) de internetet hol tudok találni prosti lányokat akik jo pénzért kielégítenének) 20f?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 19:15
11/14 buddha2 válasza:
Sokáig rondának éreztem magam és azt hittem csak pénzért fogok valakit találni. Pedig csak kisugárzás kérdése. Nekem sokat segítettek az önbizalomnövelő tabletták és a magamról alkotott kép megváltoztatása. Azóta van 3-4 nimfomániás barátnőm. Egyikkel sem pénzért vagyok együtt, hanem mert jó velük lenni. Ahogyan ők sem a zsebemben turkálnak, vagy ha igen - nem a pénzt keresik ;) .
12/14 anonim válasza:
Na most azért mindennek vannak árnyoldalai. A Barátnőzés pénzbe van, meg kivárási idő van, meg fejfájás van, meg hiszti van, meg stb,stb, A qrváknál meg ne álmodozz bensőséges szeretkezésről, ott belevered érzelemmentesen a húsba a farkad minél gyorsabban, fizetsz, oszt mégy a dolgodra.
13/14 anonim válasza:
Te utolsó előtti, mi a f.. z az az önbizalom növelő tabletta? Ekkora kamufa... àgot írni 3 4 nimfó barátnő... Te is az interneten kiélem magam mert a valóságban nem megy fajta barom lehetsz
14/14 apababa válasza:
Önbizalom növelő például a szeszes ital . ha eleget iszol rögtön azt hiszed tudsz táncolni, énekelni esetleg Adonisznak érzed magad. Ennek tabletta formájára is vannak ötleteim de ennél a szernél a három nimfomániást úgy hivják hogy Sándor József Benedek. Egyébként hogy válaszoljon valaki végre szerencsétlen kérdezőnek is, a város külső részein vagy főbb országutak mentén állnak még vállalkozók erre a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!