Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél hivatalos megtermékenyítő, akit nők bérelnek fel, kötelezettségek nélkül?
Ha csak a szex részét nézem és nem gondolok bele, hogy az utódnemzés a célja az együttlétnek, akkor igen bevállalnám, de ha állandóan azt hangoztatnák, hogy gyereknemzés, és ha végiggondolnám a dolgot, akkor nem vállalnám, mert nem lennék képes azzal a tudattal élni, hogy van x gyerekem, akiket soha nem láthatnék. Én ennél sokkal érzékenyebb, és családközpontúbb vagyok.
Persze ha a kihalás elkerülése lenne a cél, az más tészta, ebben az esetben akár ingyen is a nekem is tetszőkkel, és pénzt csak azoktól kérnék akik egyáltalán nem szimpatikusak, és az ellenszenv nagyságától függően határoznám meg az árat.
38f
Nem.
De amúgy pont erre vannak a spermabankok. Igaz ott nem kell dugni.
Simán benne lennék ha a hölgy kellemesen csinos.Kövér kizárva. :-)
De egy jogilag megfelelő paktummal,amiben lemond bármilyen gyerektartásról,apa szerepről a későbbiekben.
Cserébe kapna rendesen. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!