Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen-e az, ha prostituálthoz jár/prostituáltat fogad az ember?
Figyelt kérdés
A mondás úgy tartja, hogy ez az egyik legősibb mesterség. Én egy fiatal férfi vagyok, 30 körül. Voltak már hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de eddig még nem találtam meg az igazit. Amikor nem akadt senki, akkor viszont elmentem egy prostihoz is, csak úgy a hecc kedvéért. Maga a szex jó volt, viszont éreztem, hogy nem az igazi a dolog, mert robotikus volt az egész, nulla érzelemmel. A nő kedves volt és megcsinálta, amit kértem, de ennyi. A legközelebbi barátnőmnek viszont nem tudom, hogy erről beszámoljak-e. Nem tudom mit szólna, megvetne-e, vagy egyáltalán nem hagyna-e ott a francba? Nem vagyok nemi beteg, voltam szűrésen a hölgy után és amúgy is óvszerrel csináltuk, szóval ez nem lehet érv. A hölgy egyébként azt mondta, hogy rengeteg korombeli jár hozzá és az ismerőseihez, mert nem akarnak komoly kapcsolatot a karrier mellett, vagy mert a barátnőjüktől/feleségüktől nem kapnak meg mindent, sokszor csak egy lecseszést. Sok esetben a srácok nem is a szexért, hanem egy kis megértésért mennek, az egy óra része ugyanis egy kis "lélekápolás" is.2019. ápr. 7. 21:15
11/13 Pep e válasza:
Amiről nem tud, az nem is fáj és fordítva is igaz ez.
A lányok se reklámozzák, hogy részt vettek nem egy gang partin xy pasival egy este alatt.
Ahogy írták, ez veszekedésnél felmerülő kapaszkodó, szóval ne!
12/13 anonim válasza:
Aki olvasgatta az oldalt az tudhatja, hogy ez nem veszekedési kapaszkodó 😃 hanem kidob mint macskár sz..rni.
Képesek eldobni egy jó kapcsolatot is, mert 10 éve "hibáztál". Jó azt még megértem ha rendszeres volt a dolog.. de már 1-ért is elvághák a torkod és megfürdenek a véredben.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hát kapják be :D
2019. ápr. 8. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!