Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha lányként szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha lányként szeretem a szexet? Ha a puncimba élveznek azt szeretem a legjobban

Figyelt kérdés

20 éves leszek Augusztusban nincs barátom alkalmi partnereim szoktak lenni egy éjszakás kalandok.

Szerintetek gáz vagyok?

Nem vagyok büszke rá de szeretem a jó szexet de nem merem elmondani senkinek ezért jó ez a oldal mert névtelenül elmondhatom a érzéseimet és így tudnak az emberek segíteni vagy tanácsot adni.

2019. ápr. 7. 19:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
"Nem vagyok büszke rá de szeretem a jó szexet" Na ez a gáz, hogy nem vagy rá büszke:-) Tessék azonnal büszkének lenni!
2019. ápr. 7. 20:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Punciba azért nem engedtem gumi nélkül mert nem akarok terhes lenni a fogamzásgátlótól pedig már fájt a hasam, ezért engedtem csak análba gumi nélkül Persze azért vadidegen férfiakkal nem jó ötlet a gumi nélküli anál mert rájöttem hogy milyen sok nemi betegség létezik elsőnek csak azt hittem hogy csak a aids létezik de nem nagyon sok betegség van szóval mostantól a orális szexhez is óvszert fogok használni azt hiszem nem érdemes kockáztatni a egészség az első.
2019. ápr. 7. 21:03
 13/24 Pep e ***** válasza:
100%

Semmi gond. Ez normális. Az utolsó hozzászólásod meg igen jól helyt áll, sajnos a csoki alagút is elég veszélyes, onnan távoznak jó és rossz baktériumok, oda is kell az óvszer. Viszont vizsgálat nem ártana. Mert sok olyan lány van aki hasonlóképp gondolkodik, és a pasik belemártják mindenhova, csak jó meleg legyen. Aztán meg sírnak a nemi beteg gondozó váró termében...

Ha minden ok, pacsizz le Jay-Z-vel a fekete istennel.;)

2019. ápr. 8. 00:19
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom kaptál egy pár privit.
2019. ápr. 8. 17:01
 15/24 orton ***** válasza:
100%

Gáz akkor, ha te úgy érzed.

Ha pedig sok mindent kipróbálsz fiatalon, több partnerrel és ez később értendő kapcsolatokra is, akkor sokkal tapasztaltabb leszel és valószínűleg határozottabban tudsz majd nagyon tartós párt választani felnőtten és az minőségibb kapcsolat is lesz.

De igen, azért ne verd nagy dobra, mert aki éretlen, aki nem szexel, aki csúnyának érzi magát, az bizony féltékeny lesz és qurvának titulál majd.

A legtöbb lány azt szereti ha bele élveznek(gumi /nem gumi, punci/száj/popsi), szeretik tövig magukba érezni a férfit és mindent magukba kapni, ha már annyira szexik voltak, hogy kifacsarták a pasijukat. Természetes vágy ha nő vagy. Meglepetés de meg szeretünk belétek élvezni :D

2019. ápr. 10. 15:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Vagy 15 nő volt az életemben akinek ilyen kalandért fizettem :)))))
2019. ápr. 11. 13:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Én is azt szeretem ha rendesen kielégítenek. Kár hogy sokan csak 10_15 percekig bírják...

23/l

2019. ápr. 11. 13:27
 18/24 orton ***** válasza:
89%
Nyalasd mi magad veluk rendesen 1x2x es akkor ertekesebb az a 10-15 perc. Foleg ha fel orara ra felhuzod a pasit meg egy menet miatt. Hm?
2019. ápr. 12. 09:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha egyszer kinyal de akkor normálisan tegye.
2019. ápr. 12. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért én a 21:03 as kommenten kicsit elhűltem...

Én próbálok előbb gondolkodni s majd cselekedni...

2019. ápr. 22. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!