Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek hülyének ha megtudják hogy nem volt még barátnőm?
Lányokat szeretem az biztos, csak ők tetszenek. Sokan azt gondolják hogy magas vagyok és akkor nekem könnyű nőhöz jutni, de ez egyáltalán nem igaz.
Nem találtam még olyan lányt akit szerethetnék, kicsit zavar már 21 évesen de ez van.
Mert van egy kimondatlan elvárás a kevésbé intelligensek részéről, hogy kb. mikorra túl kell esni a tűzkeresztségen, és ezen kb. túlmentél. Én leszarom ezt az elvárást.
Edz egy keveset! Járj társaságba, amerre sok csaj van, ahol igyekezz jó hallgatóság és szórakoztató beszélgetőpartner lenni. Mikor melyik kell. Ne ódzkodj, ha a falu biciklije ajadzkodik rád: mész néhány kört, majd továbblépsz.
El vagy késve ! De még nem menthetetlenül!
Edzél sokat , keress sok pénzt és irány a bulikba!
Azért mert valami nincs rendben veled.
Az első szex srác részről kb 99%-a érzelem mentes.
Egyszerűen kanosak. Ha pedig nem tudsz behülyiteni egy kiscsajt akkor kretén vagy.
Mint én....
Eszerint kezdesz kicsúszni a későn érő kategóriából, és korban becsúszni a "valami baj van vele" kategóriába.
DE: Még nem maradtál le semmiről. Ez még nem menthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!