Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is perverzió ha konkrétan a roma pasik különösen izgatnak?
Figyelt kérdés
Nem kapcsolati hanem simán szexuális szempontból
22/L
2019. ápr. 7. 01:28
1/16 anonim válasza:
Milyen mélységekbe korcsosul a világ?!
2/16 anonim válasza:
Igazából ezt könnyű gyógyítani. Elég egy szép körsétát tenni valamelyik Borsod megyei zsákfalu cigánysorán, lehetőleg nyárközepén a legnagyobb forróságban.
A körút mögül elhiszem, hogy vonzanak, de köztük lenni nem olyan vicces.
6/16 anonim válasza:
Nemtudom én elég furának tartom miatta magam. Volt már vagy 2 roma férfi is akik igazán vonzottak, de közben tudom, hogy ennek nem nagyon kéne így lennie :D
7/16 A kérdező kommentje:
Én is annak tartom magam a dologért, de ez a helyzet. Annyira pontosan en sem tudom miért vonz ennyire, pár dolgot csak ezzel kapcsolatban pedig sokat agyalok azert rajta :)
2019. ápr. 8. 12:53
8/16 anonim válasza:
miért pont nyáron a forróságban?
amúgy soktól hallottam h a sötétebb farkuk izgatja őket
9/16 A kérdező kommentje:
8-as, az is benne van egyebek mellett a dologban igen, bár akinek válaszoltál mellélőtt, hogy ennyire fogalmatlan lennék :)
2019. ápr. 10. 07:56
10/16 anonim válasza:
Az egyik roma férfi akihez vonzódok már évek óta újra és újra eszembe jut, pedig nem egy Kunu Márió külsejű roma srác, sőt.
Szerintem ez nem bőrszínhez köthető, hanem épp olyan tulajdonságaik miatt látjuk vonzónak őket amikért mások utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!