Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüz fiuk, ti minig azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüz fiuk, ti minig azt szoktátok hazudni ismerősöknek hogy már nem vagytok szüzek? (a 18 fellettiekre célzok ahol már "ciki" lehet a mai társadalom szerint

Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Párszor megpróbáltam “coming out”-olni, hogy még szűz vagyok, de mindenki azt hitte, hogy viccelek, meg, hogy nincs is rá nagy arcom, hogy hány nővel voltam, aztán annál jobban kombináltak össze mindenkivel. Végül 21 évesen vesztettem el a szüzességem... 😅
2019. ápr. 6. 22:17
 2/6 anonim válasza:
Amíg az voltam nem ragadtam. Nem tartottam szégyennek, szimplán az igazira vártam
2019. ápr. 6. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én ismerőseim nem szokták megkérdezni, hogy szűz vagyok-e. Ha feljön valami téma akkor bólogatok meg igenlek és le van tudva. Egyszer mondtam "viccből", hogy az igazira várok, persze senki se hitte el :) 24/F :(
2019. ápr. 7. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:

22 vagyok de arcra 16-17 kb mind1 milyen társaságban vagyok valaki mindenki megkérdezi h szuz vagyok e en meg csak szineszkedek h nem pedig de

Biztos masokkal is volt mar h raneztetek valakire es kapasbol az jutott eszetekbe h ő se lehetett sok nővel hisz latszik rajta ezekszerint engem is igy latnak pedig nem tekintek potenciális partnernek minden nőt akivel beszélek tudok beszelgetni stb zavarban nem vagyok egy gond van hogy ha megtetszik valaki akkor a “ miért kellenék neki van aki jobban néz ki mint én” gondolat fut át rajtam es ezert nem kezdeményezek kapcsolatot sajnos dolgozom rajta h mashogy legyen csak onbizalom kell ehez amit kiskoromban nem sokat gyujtottem

2019. ápr. 7. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szokták kérdezni, de nem hazudnék.

29F

2019. ápr. 7. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez beszédtéma szokott lenni? Tőlem még senki se kérdezte ezt meg. Rossz társaságba járok?
2019. ápr. 7. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!