Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők lehetek boldog ezzel a mérettel?
Visszaolvasva gyakran előfordul a pénisz mérettel kapcsolatos kérdés...
Sajnos én is abba a táborba tartozom aki nagyon el van keseredve a mérete miatt. :/
Nem tudom mennyire igaz de az átlag hosz az 13.12cm hosszú, az enyém picit hosszabb (14 cm alatt van), az átlagos vastagság pedig 12.66cm, az enyém kb. ennyi.
Szóval ha igaz a felmérés által meghatározott átlag akkor az én méretem átlagosnak mondható.
Viszont mint gondolnak erről a nők?
Jelenleg van barátnőm (első),nagyon szeretjük egymást de félek ha oda kerül a sor csalódni fog és mindennek vége lesz.
A barátnőm és természetesen én is még szűzek vagyunk.
Van rá esély, hogy komoly kapcsolatom családom legyen ezzel a mérettel?
"És a harmadik férfi egy 18as aki nagyon szeret nyalni?Akkor melyiket?"
Amelyikkel jobban érzem magam. Egyáltalán nem biztos, hogy a 18 cm-est választom, aki szeret nyalni. Mert lehet lesz más, akinek kisebb, de sokkal jobb vele az együttlét, vagy úgy egyébként jobban érzem vele magam és még nyal is.
Nem értem, hogy a pasiknál miért ennyire központi kérdés a méret? Nő vagyok és tudom, hogy mire van szükségem és mi esik nekem jól. És speciel annak semmi köze a f..rokmérethez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!