Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők lehetek boldog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők lehetek boldog ezzel a mérettel?

Figyelt kérdés

Visszaolvasva gyakran előfordul a pénisz mérettel kapcsolatos kérdés...

Sajnos én is abba a táborba tartozom aki nagyon el van keseredve a mérete miatt. :/

Nem tudom mennyire igaz de az átlag hosz az 13.12cm hosszú, az enyém picit hosszabb (14 cm alatt van), az átlagos vastagság pedig 12.66cm, az enyém kb. ennyi.

Szóval ha igaz a felmérés által meghatározott átlag akkor az én méretem átlagosnak mondható.

Viszont mint gondolnak erről a nők?

Jelenleg van barátnőm (első),nagyon szeretjük egymást de félek ha oda kerül a sor csalódni fog és mindennek vége lesz.

A barátnőm és természetesen én is még szűzek vagyunk.

Van rá esély, hogy komoly kapcsolatom családom legyen ezzel a mérettel?

2019. ápr. 6. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
xD
2019. ápr. 6. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ha 20 centis lenne is nagyobbat akarnál. Ha tényleg szeret, leszarja ha akkora is, mint a hüvelykujjad.
2019. ápr. 6. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek veled, feltételezzünk egy esetet, hogy te vagy ekkora mérettel és minden rendben van a potenciáddal, illetve imádod adni az orális szexet és kapcsolatba kerülnél velem, valamint lenne egy pasi 18 cm-es intim mérettel, de nem nyalna. Tudod, hogy kit választanék? Téged! Ugyanis a méret önmagában édes kevés. Sokkal több kell a jó szexhez, mint egy farokméret!
2019. ápr. 6. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:
#3 Szia!Te nagyon rendes vagy.És a harmadik férfi egy 18as aki nagyon szeret nyalni?Akkor melyiket?
2019. ápr. 6. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
4: ezzel megfogtad. De egyébként valószínűleg azt, akivel overall boldogabb, a szexualitáson felül is. Aztán max megcsalja.
2019. ápr. 6. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Puszilnám a talpacskáit is mmmmmmm
2019. ápr. 6. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen önmagában a szex nem elég egy nővel.

Bár több szex azért jobb :D

2019. ápr. 6. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Én speciel sosem értettem a pasik miért foglalkoznak ezzel annyit.

A méret szerintem egyáltalán nem olyan fontos. Semmi köze ahhoz hogy jó e valakivel vagy nem e. Ahoz meg hogy szerethető e az illető, végképp semmit nem számít hogy mekkora. :D

2019. ápr. 6. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:

oszinten: nekem volt dolgon ekkoraval es nekem nem jott be,kicsi volt es vekony is,szoval en emiatt 1-2 egyuttlet utan hanyagoltam a sracot DE! elottem csak komoly,tartos kapcsolatai voltak,es tudom, hogy az akkori legfrissebb exe vele csalta az uj baratjat,szoval gondolom,hogy annak a csajnak viszont fergetegesnek kellett lennie a sraccal a szexnek,ha meg vele csalt meg mast :D Szoval van remeny,eleg erosen :D

Hogy meg fokozzam: azota ujra egyutt is vannak,ugyhogy happy end a vege

2019. ápr. 7. 05:05
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Használjuk már a kézi értelmező szótárt !!!!

Az átlag az nem azt jelenti hogy jó!!!

Az átlag 13 de attól az kicsi!!!

Az átlag 13 de attól az ideális 16-17!!!

Esélyed kapcsolatra van , mert lehetsz jó ember, vagy kereshetsz majd sok pénzt, de a szexbe max elfogad a társad az első két tulajdonsagod miatt. Élvezni sosem fogja. Szerthetnek de attól a farkad kicsi marad...

2019. ápr. 7. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!