Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dús szőrzet mellkason, hason,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dús szőrzet mellkason, hason, karokon. Arcon borosta, izmos, edzős alkat. Szexi ez? 28/F

Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Nem, nem izgatnak a szőrös gorillák.

20L

2019. ápr. 6. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
Kinek mi. Nekem pl az estem...nekem bejönnek a szőrös pasik. Egy férfi ne legyen kopasz csiga. De azért tartsa karban a szőrzetét (pl hónalj)
2019. ápr. 6. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha lány lennél, kimondottan taszító lenne... :-)
2019. ápr. 6. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Magyarul úgy nézel ki mint egy majom.

Vagy mint egy arab.

Hát.....

2019. ápr. 6. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Persze ha gyantáztatná magát, akkor meg azt mondanátok, hogy nem férfias, ugye? ;)
2019. ápr. 6. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem ezt a leszólást, hogy majom meg gorilla...komolyan, mintha ő tehetne róla, hogy ilyen :D meg amúgy is van, akinek ez bejön. Ha meg valakinek nem jön be, akkor egyszerűen csak maradjunk meg ennél, hogy nem jön be és kész. De ti mint az óvodások...

Nekem a csupasz mellkas jött be. Vagyis úgy az egész testen a kevés szőrzet. Mit adott nekem a sors? Hát a mostani barátom szőrös :D szőrös a mellkasa meg mindene. A hátán is van egy ici-pici. És már majd két éve imádom.

Ennyit erről.

2019. ápr. 6. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Senki se mondta hogy ő tehet róla. Az volt a kérdés, hogy bejön-e vagy sem. Sajnálom hogy lelki törést okozott neked az, hogy van akinek nem jön be.
2019. ápr. 6. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Lelki törés :D nem az nem tetdzett, hogy nem jön be, hanem hogy úgy beszéltek róla, mint földönkívüliről.

De látom nem fogod fel. Gondolom téged sem az eszedért szeret a csupasz pasi, aki dug.

2019. ápr. 6. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont az beszél észről, aki olyanokat ír, hogy "tetdzett"... :D
2019. ápr. 6. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Egy elírásba kapaszkodsz. :) mert mást nem tudsz mondani.

Ez olyan, mint mikor egy vitánál a másik külsejét kezded szidni, mert a mondandójába nem tudsz belekötni.

Ja, hogy te ilyen is vagy! :D

2019. ápr. 7. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!