Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lankadok le?
Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyunk mind2 szüzek vagyunk.
Multkor baratnomeknel voltunk,ha mar a kozelebe vagyok mar attol is felall,foleg ha csokolozunk meg minden. Mar vagy 2 oraja fekudtunk addig vegig allt meg minden csokoloztunk stb.. de amikor kivette a gatyambol es elkezdte huzogatni szep lassan lelankadt pedig nagyon kivanom. Miert lehet ez? Ez mar sajnos 2x is megtortent :(
18/f
2019. ápr. 6. 10:51
1/3 anonim válasza:
Nagyon rá parázol. Szerintem a pélóddal semmi baj mert akkor soha se állna fel. Azt tudom javasolni hogy csináljátok olyan helyen ahol senki se zavarhat,és hogy próbálj meg nem rá parázni...Ha úgy van hagyd lelankadni de csinálja tovább a szopást vagy a kézimunkát.
2/3 anonim válasza:
izgulsz és ráfeszülsz. az a lényeg, hogy ne tervezzétek meg soha a szexet. legyen spontán mindig. mert ahogy rágörcsölsz hogy úristen most dugni fogunk jézusom mi lesz akkor ott már el is rontottad. kezdeményezz te én azt javaslom. ő csak feküdjön, hogy hadd érezd, hogy te irányítasz és akkor teszed be neki amikor te akarod. ez ad egyfajta biztonságérzetet.
3/3 anonymousreview60 válasza:
Rágörcsölsz (akár tudat alatt). Nekem az segített, hogy elkezdtem nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!