Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha 23 évesen gyereket szeretnék, és ha a barátnőmmel vagyok akkor arra gondolok, hogy védekezés nélkül csináljuk?
Ő még nem szeretne sajnos babát, pedig minden meg lenne hozzá:(
Lányok Ti örülnétek ha a barátotok viszonylag fiatalon szeretne gyereket? Vagy inkább megijednétek ettől?
Nem lehet hogy a tanulmányok vagy karriere miatt? Elég nagy felelősség egy gyerek , főleg hogy akkor nem tudnátok annyira egymásra koncentrálni. Főleg, hogy a gyereknek meg kell tudni azt a lelki és anyagi hátteret, amire szüksége van. 23 évesen még előttetek az élet , ne aggódj , nem késtek le semmiről. Tudom , hülyeségnek hangzik de mondjuk szerezzetek be egy kutyát.
Mindenesetre ezt a barátnőddel beszéld meg. Az is lehet hogy ő is hasonlóan áll hozzá mint te. Vagy lehet eljegyzést szeretne előtte :)
Hajrá :)
Nálunk fordítva van. Párom még várni szeretne, én már szülnék. És szex közben mindig eszembe jut, hogy mennyire jó lenne, ha gumi nélkül belém élvezne.
25N
Én is szoktam gyermekre gondolni, de se barátnő és még se diploma. Ahogy fent említették nagyon fontos,hogy a kariered be induljon. Szerintem ez egy egészséges gondolkás mód. Kitartást!
21/f
Én 20 évesen szültem az első gyerekem, ma sem csinálnám másképp. A legjobb dolog fiatal szülőnek lenni.
Viszont ezt vele kell megbeszélned, mindkettőtöknek akarni kell.
Sok sikert!
Hát nálad jópár évvel idősebb vagyok,viszont még én se akarok gyereket.
Mondjuk mi nem is állunk jól jelenleg.
Valahogy még utazgatni,dolgozni,illetve nyelvizsgát és jogsit szeretnék csinálni aztán jöhet a baba.Addigra a kapcsolatunk is fejlődik remélhetőleg.
Szóval szerintem ez sokmindentől függ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!