Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szőrtelenítitek a feneketeket? Hogyan? Fiúk, titeket zavar, ha szőrös egy lány feneke?
Szia. Engem nem zavar, ha szőrös egy lány feneke.
Nekem tetszene olyan lány, aki nem szőrteleníti a punciját és a popsiját.
Dehogy zavar. Nőt akarok, nem "csupasz majmot"! :) Szerintem szánalmas, hogy ilyen dolgokkal (szőrtelenítés) ennyi időt pocsékolnak el. (Különösen a férfiak.) Buta kordivat. Talán az az oka, hogy nincs már meg bennük az őserő, és ilyen felesleges dolgokkal foglalkoznak erotika helyett.
Azt képzelik, hogy szőrteleníteniük kell magukat (vásárlás + idő), azért, hogy szexhez jussanak. Szerintem azt sem tudják, mi az, hogy erotika, valószínűleg csak pózolnak maguknak és egymásnak. Szerepjátszás lehet ez, egy erőtlen generáció szerepjátszása.
A férfi az férfi, a nő meg nő. Alul meg látszik, hogy a társadalmi hazugságok még nem alakították át őket "civilizálttá". (Megszelídítetté.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!