Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt jó szexélményed olyan lánnyal, akinek van súlyfeleslege?
75 kiló körül volt és olyan 165 centi. Nagyon odaadó volt. Olyan élvezettel szopott, mint amikor valaki a nagyon rég nem evett kedvenc ízű fagyiját maszolja. :D
Nagy segge volt, de szép kerek és feszes a mérete dacára.
17-25 éves korom közt elég szabados életet éltem, rengeteg lánnyal voltam, kb 30-40el tuti, de a legjobb az egyik havercsajjal volt, sosem jártunk vagy ilyesmi, de egy bulikor mikor bepiáltunk szó szerint mikor véletlen kettesben maradtunk rám mászott, úgyhogy felvittem magamhoz és az éjszaka 3* is szexeltünk, hát no comment..
Mikor beértünk a szobámba csak úgy ledobált magáról minden ruhát, meztelenre vetkőzött szó nélkül, nagyon szexi volt, ennél jobb élményem nem volt.
Aztán nem lett többet köztünk semmi
Amúgy egy gyönyörű lány, de olyan 160 cm 75 kg.
30F
Én nem szeretem a vékony lányokat. Sokan csodálkoztak is már rajta, mert én elég jó géneket örököltem, sportolok is stb, sokan nem értik miért nem a "topmodel" csajokkal jövök össze. Volt amúgy vékony barátnőm, meg alkalmi is volt vékony, de valamiért nem különösebben izgattak fel.
Szeretem a jó nagy melleket, hatalmas feneket ilyesmi.
A feleségem olyan 160 cm 85 kg most szülés után, így sincs gond, alapból olyan 160 cm 72 kg volt régebben, most is fogyózik már hogy annyira vissza menjen, de annál alább nem is szeretném ha menne. Az volt kb a legjobb.
Egy exemnek volt kb 10-12 kiló túlsúlya, ha nagyon szigorú szemmel nézzük, de arányosan oszlott el rajta formás cicikkel és popsival. Nagyon jó volt vele a szex, elég bevállalós volt.
23/F
Nem voltam olyan lánnyal, akinek súlyfeleslege lett volna.
Így semmilyen élményem nem volt.
volt. több is.
Az egyikkel együtt éltem pár évet (158/68), az egyik legodaadóbb nő volt az életemben.
De mindent egybevéve a testsúly még nem jelent semmit, a molett csajok között is vannak fadarabok és odaadóak, ahogy minden más kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!