Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, akinek 10kg súlyfeleslege van?

Figyelt kérdés

Az (bmi) ideális súlytól számítva...

Arca oké, összhang oké, minden oké, csak van ez a csúnya hiba..

2017. okt. 17. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Semmi köze számomra a bmi indexnek hogy szeretek-e valakit vagy sem....értelmetlen a kérdésed.
2017. okt. 17. 19:13
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha arányos a 10 kg az nég nem vészes.

De 20-30 kg súlyfelesleg az sehogy nem arányos

Egy 5-10 kg plusz a nők 90%-nak jól áll

2017. okt. 17. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ezt a kérdést fel kellett tenned akkor össze ne gyere vele ember. Szin tisztán a teste érdekel csak, nem a lelke, nem maga az ember, hol vannak itt a tiszta, őszinte emberi érzések, érzelmek (?) sehol. Menj inkább egy anorexiás prostihoz.
 4/13 anonim válasza:
100%

Ha valaki szeret akkor nem azt fogja nezni hogy milyen hibaid vannak hanem azt hogy szeret teged mindennel jobban :)

18L

5/13 anonim ***** válasza:
100%
De ! a sanda gyanúm az, hogy te vagy az plusz súlyfelesleges csaj, ki van zárva, hogy egy pasi ilyen kérdést feltegyen *
2017. okt. 17. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
20%

Én pasiként nem jönnék össze egy ilyen lánnyal, méghozzá azért, mert

-biztosan nagyon rosszindulatú vagyok (bocsi) és a legrosszabbat feltételezem az emberekről

-aki így elengedi magát, az egyszerűen lusta és valószínűleg ez nem csak a csokizabálásban mutatkozik meg

-nem tudnék olyannal élni, aki a kényelmes szobát el nem hagyná semmiért, én imádom a természetet és sportolni

-mivel én elég domináns vagyok, nem állna helyt mellettem egy ilyen nő és folyamatosan kisebbségi komplexusa lenne

A fentieket sajnos tapasztalatból írom.

25f

2017. okt. 17. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem bejön a teltebb alak, nem az index dönt :D

simán összejönnék, ha megfelelő partner és ez inkább előny mint "csúnya hiba" számomra :P

24F

2017. okt. 17. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem +25 kg feleslegem van, és ostoba aki emiatt nem jönne velem össze, mivel ez csak egy állapot, amely változhat.
2017. okt. 17. 19:41
 9/13 anonim ***** válasza:

A helyedbe nem....

Talál jobbat majd tőled

2017. okt. 17. 19:42
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
#6-os vagyok. Miért pontoztatok le? Erre a kérdésre csak igennel szabad válaszolni és támogatni kell az amúgy népbetegségnek számító kövérséget? Szuper!
2017. okt. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!