Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassuk meg a farokmeregetoket! Ugye van itt rajtam kivul olyan nő akinek 1000x tobbet er egy jo nyalas mint egy akarhány centis farok?
1: mert mi mást mondana neked ha nem tudsz jól nyalni? Inkább dgs közbe lenyúl és magának izgatja a csiklóját és úgy lesz orgazmusa.
Kérdező: egyébként igazad van, de ritka a jól nyaló férfi. Aki nem váltogatja a tempót-irányt-erőt állandóan, Jól reagál arra amit mutatok. De összességében igazad van szerintem is.
35N
Egyetértek a kettes válaszolóval
Ritkák mint a fehér hollo :(
Persze megertem hogy van olyan no akinek a nagy farok a minden de azert a nagy tobbsegnek nagyobb kincs egy jol nyalo ferfi mint fel ora reszelgetes egy akarhany centivel
az azigazság, hogy ez a kettő együtt jó, vagyiis pontosabban egymás után. Engem pl. nyalhatna 3 órán keresztül is egy pasi, de kevés lenne a 14 cm es , vékony kis micsodájával.
Nekem van hüvelyiprgazmusom is, lehet ez is belejátszik a dologba, hogy igénylem a szép nagy, vastag farkat . ( van is egyébként párom, nem kell a privi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!