Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk? Kérlek adjatok tanácsot?
Röviden, nem akarom húzni senki idejét.
A férjem és én szexuális életében akadt az a gond, hogy aktus közben a merevedéssel vannak gondjai. Tehát teljesen merev, de amikor behatol, lelankad. Nagyon akarja, sőt stresszes, sokat gondolkozik aktus során, talán ez is a gond. Nem akarok sokat regélni, szóval most eszébe jutott a péniszgyűrű. A kérdésem, nem e veszélyes ez? Illetve tudtok valamilyen tanácsot adni?
U.i.: Ha ez számít, szüzek voltunk mindketten az esküvőig. Kérem, aki tud segítsen, de ne ítélkezzen stb. Tanács? Bármi?
Tehát.
Most házasodtatok össze, és most vannak gondok szex-el?
Vagy nem teljesen értem.
Ne kérdezd jöjj rá H mitől stresszel és oldd meg
Pl lehet H fel H elveszít téged , de lehet H csak a sex miatt stresszes, nem tudok tanácsot adni benne de én melegben (nyáron, kádban) nem nagyon merevedek, merev de nem annyira :D
fél szem kamagra ahogy írták előttem és meg van oldva a probléma.
Szerintem attól van hogy maszturbál és a kezéhez van szokva + nagyon rástresszel a szexre. Előbb hagyja abba a masztit, sok előjáték, aztán negyedelje a kamagrát, majd hagyja el.
A másik probléma: saját magát figyeli, hogy mennyire keményen áll. Kizárólag téged figyeljen, hogy mennyire élvezed a farkát, mi a jó neked, milyen mozdulatokra gerjedsz, mikor kell finoman dugni és mikor keményen szétkurni, tehát mikor mire vágysz. Ha rád fog koncentrálni akkor automatikusan megmarad a merevedés. Ez olyan mintha közvetlen a lábadat nézed járás közben ... akkor biztos elesel.
Nem maszturbál. Persze mint majdnem mindegyik fiatal, kipróbálta párszor. Viszont annak már 10+ éve. (Igen, komolyan így van!)
Ez a tabletta nem veszélyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!