Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül csináltam. Hova menjek?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, 22, mostanában elég sokat csináltam lányokkal gumi nélkül, egyéjszakások. Elmennék kivizsgáltatni magam, vértesztet hol tudok csináltatni? Urulógiára menjek? Nem viszket, nem vörös, nincs kiütés, semmi ilyesmi.2019. ápr. 4. 20:34
2/11 anonim válasza:
Attól még lehet bajod ember. Nemi beteg gondozóba menj.
3/11 A kérdező kommentje:
"ügyes vagy" stb kommenteket köszönöm, lepontozom. Urulógiára nem jó ha megyek?
2019. ápr. 4. 20:38
6/11 anonim válasza:
Magán vérvizsgálati helyeken van erre külön "csomag".
7/11 anonim válasza:
Egyéjszakásokkal gumi nélkül? Te nem hallottál a nemi betegségekről, és a nem kívánt terhességről? Vagy úgy voltál vele h ha vmit elkapsz majd elmész dokihoz, a gyereket meg majd letagadod h nem tőled van?
Gratulálok h 22 éves fejjel ilyen tudatlan vagy, de a csajok se semmik h ezt megengedték neked.
Nyugodtan lepontozhatsz, ha fáj h mi a véleményem rólad.
L
8/11 anonim válasza:
Urológiára minek? Mi köze egy urologusnak ehhez? Az iskolaorvasnak is több, mint neki. Bőr és nemibeteg gondozóba menj!
9/11 anonim válasza:
Felelőtlen isten bar.a,az ilyen nyomorultak miatt terjednek,sokszorozódnak a betegségek.
10/11 anonim válasza:
CSOK igénylésre. Meg szexuális felvilágosításos továbbképzésre,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!