Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ha a párotok megcsináltatná a melleitek, elfogadnátok ajándékként vagy sem?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok egy ilyen felvetésre? Pro és kontra érveket szívesen fogadok. Én megcsináltatnám a barátnőm melleit!2019. ápr. 4. 19:20
11/12 anonim válasza:
Pont annyira esne szarul, mint egy pasinak, ha közölném vele hogy "figyi, kifizetem a pénisznagyobbító műtéted csak menj el"
Úgyhogy biztos megmutatnám merre az ajtó, ha egy ilyen ajánlatot kapnék :)
12/12 anonim válasza:
Ha nem lennék megelégedve a méretével, formájával akkor elfogadnám h a pasim ezt felajánlja h fizeti a költségeket. Elvégre azért is teszi h több önbizalmam legyen, na meg a látvány se utolsó szempont.
De ha meglennék elégedve a melleimmel akkor azt mondanám h keressen más nőt akinek megcsinaltathatja mert nekem így tetszik ahogy van, és ha neki nem tetszik akkor nem kell többet néznie.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!