Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nőbe, aki a Rosszlányok.hu oldalán hirdet. Mit tehetnék?
A nagyon meghitt együttléteitek után meg jól leszopott még 3-4 vendéget aznap, akik aztán ki tudja hova élveztek. Nyilván velük is nagyon meghitt volt, hiszen neki is jó, ha ugyanazok a férfiak mennek vissza, mivel így kevesebb a rizikó.
Prostituáltba szerelmesnek lenni nagyon költői és hősszerelmes dolog, de érdemesebb a valóságban élni, és egy olyan lányt találni, aki nem a pénzedért meghitt veled (meg mindenki mással is -- persze, tudom-tudom, azt mondta, hogy csak veled).
De tegyük fel, hogy ez a prostituált belemegy abba, amit ajánlasz neki. Elsősorban nyilván azért, mert neki mindegy, ha te eltartod teljes mértékben, akkor neki az oké, ha te vagy az egyetlen, hosszútávú "kuncsaftja". A kérdés ez után már csak az, hogy ha a pénzedért van veled, mégis miért ragadna le nálad, ha esetleg feltűnik a láthatáron egy tehetősebb "vendég".
Elhiszem, hogy a valóságban nem könnyű nőt szerezni, meg ilyen meg olyan ronda vagy, meg magasak az elvárásaik, meg nem mersz odamenni, meg mit tudom én. Ezek mind olyan dolgok, amik a >te< kontrollod alatt állnak.
Ezek közül mindegyik "csupán" pénz és akaraterő függvénye. Ha eléggé akarnál, találnál rendes nőt, hiszen például vennéd a fáradtságot magad rendben tartására, edzésre, művelődésre, kimozdulásra, a személyiséged megváltoztatására, ha az elviselhetetlen, és így tovább. Ha pedig úgy gondolod, elképesztően ronda vagy, végső megoldásként ott a plasztikai sebészet. Persze ilyenkor már "nem is annyira rondák"...
Akaraterő és pénz. Nagyobb részt akaraterő: ha neked épp ez nincs meg, akkor se prostituált, se normális nő nem fog veled maradni.
Én kiszerettem már ilyenből!Hasonló szitum volt, ugyanilyen volt az első állítólag én vettem el a szüzességét azért nem éreztem mert az apja megujjazta ezt később mondta el.Nem vicces.Elfogyasztott vagy 220férfit kapcsolataiban(ennyit vallott be később)utána felkeresett.Utána bevallotta hogy utánam és a férje mellett kiszámoltam 800at 4év alatt pénzért.Utána sírt hogy maradjak vele.Vele soha!
A huga ugyanilyen,az első férjét az esküvőjén,a cukrásszal dugatta magát,kiabált vele,a másodiknak felvette a nevét az gazember volt az ezek szerint jól dugta elcsalta a céges pénzeket,a harmadikkal megint kiabált gondolom az se dugja rendesen..Elmondta nekem.Ez egy ilyen vér.Ez kell?Tegyük fel megkapod,a tiéd.Van 18centis farkad?Nekem van.Tudom használni is.De vigyáz jön a postásfiú akit szeretnek az asszonyok és neki tényleg 19-20centis farka van,jaj neked.
Én is voltam már olyan prostival, aki emberileg is csodálatos volt, nem csak szexuálisan!
Beszélj vele, kérdezd meg a randit - nem kizárt hogy elmegy veled, bár náluk alap-előírás hogy az üzletet nem keverik a magánélettel!
Nagyon sok értelmes, de lelkileg sérült lány van köztük.
Ez a devizás baromság is rengeteg értékes lányt tett prostituálttá!
6-os: hülyeséget beszélsz, csak nem tudsz róla!
Aki egy prostival akar összeállni, az nem fogja az elődök számát számon kérni!
Meg aztán nálunk az egyetemen jó pár "amatőr" lány felvehetné a versenyt egy "profival" - már ami a mennyiséget illeti - és ezt soha sem fogja megtudni a drága választottja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!