Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek teljesen szőrös lenne a lába, az nagyon zavarna?
Voltak idők amikor ez természetes volt, a 80-as években is szőrös volt a nők hónalja megy a nemiszerve.
De igazából nem ezzel van a baj, hanem hogy az emberek mint a birkák mennek a divat után, ma már szinte minden csajnak csupasz a pinája, mert divat lett ez is, de kérdem én, azt nem csak annak kéne látnia aki elég ügyes volt ahhoz hogy lebeszélje a bugyit a csajról?
Tehát akkor nem mindegy milyen ott lent, egyébként is vannak férfiak akik szeretik úgy is, én például a csupaszt is, meg a szőröst is szeretem, mindkettőnek megvan a maga szexuális vonzalma, azzal van baj hogy megszűnik a változatosság, ezért mindegyik lecsupaszítja, még az is akinek nem bírja a bőre, szerintem mindenkinek úgy kéne hordania ahogy neki kényelmes.
De tudjátok mit félnek, félnek hogyha szembeszállnak a divattal akkor majd kirekesztetté válnak, elegem már az emberek primitívségéből, inkább haljunk ki a gcibe, az lesz a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!