Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 4-5 éve még napi szinten lehetett erre arra sikerrel felszedni itt vagy máshol csajokat? Most meg már társkeresőkön is alig találni olyan lányt akivel lehet valami?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 23:10
11/12 A kérdező kommentje:
Hat igen 2014 kornyeken volt az igazi :)
2019. ápr. 3. 12:13
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem nagy szerepet játszik ebben az, hogy rengeteg társkereső oldal, alkalmazás van. Most azoknak van hatalmas népszerüsége. Jelenleg szerintem a gyakori kérdések.hu "elvirágzott" ilyen szempontból.
Megvolt a szép aranykora, amely a különböző közösségi portálok miatt megszűnt.
Én úgy vettem észre, hogy legtöbben ide már csak trollkondni jönnek fel. A komolyabb felhasználókat ez szinte elüldözi, akkor is ha csak egy-egy alkalmi kapcsolatot keresnek, és akkor is ha komolyabb céljaik lennének.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!