Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mennyire találjátok érzékinek, vagy mennyire élvezitek a zuhany alatti szexet?
Figyelt kérdés
Amikor neki nyomjátok a nőt a falnak, folyik a meleg víz , a lihegésetektől bepárásodik a tükör .2019. ápr. 2. 19:32
1/7 anonim válasza:
Szeretem. Nagyon izgalmas a zuhany alatt kényeztetni egymást.
3/7 anonim válasza:
Jó lenne nagyon, ha volna olyan csaj aki meg akarna ismerni, és egymást kényeztetni, akár egész nap is.
4/7 anonim válasza:
Olykor nagyon jó kis program tud lenni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem eléggé élvezetes. A vizes haj, vagy a nedves test nagyon szexi tud lenni. :) A dolognak plusz előnye továbbá, hogy miután elfröccsensz, egyből tisztálkodsz is :D 26/f
6/7 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem és nem csak a zuhany alatt hanem kádban ,medencében vízparton...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!