Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, izgatónak találjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, izgatónak találjátok a popsilyukatokat?

Figyelt kérdés
Itt most nem az anális szexre gondolok, csak látvány szempontjából, ti előnyösnek, izgatónak találjátok a popsilyukatokat ?
2019. jan. 9. 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bar mondjuk nem sűrűn látom ....
2019. jan. 9. 12:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
És te a tiédet?
2019. jan. 9. 12:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Én sem és ahogy az első írta :D én sem látom sűrűn tükörrel meg nem nézegetem :D
2019. jan. 9. 12:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem különösebben, olyan semmilyen. De mindent megteszek, hogy a lehető legesztétikusabb legyen.
2019. jan. 9. 12:50
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem is tudom...Elég szőrös,de borotválom,viszont barnás a lyuk körül,amit nem szeretek.Jobban tetszene rózsaszínen,mint a bőröm a többi helyen.
2019. jan. 9. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan,mint az előző válaszolónak. Szőrös és sötét
2019. jan. 9. 12:58
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Hány éves vagy te kérdező hogy ilyen hülyeségeket tudsz kérdezni?

A saját testrésze senkinek sem izgató!!!

Persze te otthon hokizol a gép előtt és fogalmad sincs a világ dolgairól.

2019. jan. 9. 13:13
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, igen, igazad van, a megfogalmazás nem pontos, de a válaszolók többsége értette. Szóval arra lennék kiváncsi, hogy a hölgyek úgy gondolják-e, hogy a másik nem számára izgató-e a fenekük, fenéklyukuk.

A válaszod többi része szerintem nem ide tartozik, azt gondolsz, amit csak akarsz.

2019. jan. 9. 13:15
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Az csak egy lyuk amin a bélsár távozik

A hüvelyem is csak egy lyuk

Amin a menstruációs folyadék és egyéb hüvelyi váladék távozik lehet nemi aktusra használni, jobb esetben ott jön ki a baba rosszabb esetben felvágnak.

Csak lyuk/lyuknak

Számomra nem izgató

25N

2019. jan. 9. 13:43
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

Mitől lenne izgató a segglyuk?

Normális ember agyában az nem egy intim testrész, hanem a salakanyag ürítésére szolgáló baktérium tényészet záróizom

2019. jan. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!