Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szerenék egy szép nőt, aki imád szopni; de tényleg és nem csak eljátssza, hanem rajong érte. Hogyan derítsem ki, hogy ki ismerkedés során (beleuntam a felesleges körökbe), hogy az adott nő hogyan viszonyul ehhez?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 12:47
11/13 anonim válasza:
én is szeretnék sok mindent, azt mégse itt rinyálok.
L
12/13 A kérdező kommentje:
Pff.. Felesleges bármit kérdezni ilyen válaszok mellett, semmi rinyálás nem volt benne. Mindegy, elhagyom a kérdést inkább, sem rinyálni sem cseszegetést nem kívánok olvasni. bye
2019. ápr. 2. 14:55
13/13 anonim válasza:
Én általában simán szóbahozom, nem vagyok prűd, elmondom mit szeretek, nyilván nem úgy, hogy “Szia Xy vagyok, szeretsz-e szopni?” Hanem egy bizonyos fokú ismerettség után, de azt is el szoktam mondani én mit szeretek és hogyan, utána általában szex, ha tetszik marad, ha nem, akkor megy, elég időt pazaroltam már el arra, hogy formáljak valakit, ha sikerul is, akkor se lesz ugyanaz. Nyílt lapokkal kell játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!