Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki megírni egy férfinak, hogy szexelnék vele?
Miert lenne az hamár ő is vágyik rád amit ki is mondott !
Ne habozz írj!
Nem ciki. Persze a sok álszent önsanyargató majd azt mondja hogy ez romlottság egy nőtől. Egyenjogúság van. Ha egy nő tesz ajánlatot, akkor legalább tudni h komolyan gondolja.
Én örülnék a pasi helyében
Én voltam ugyailyen helyzetben, a csaj konkrétan rám írt, h szexeljünk. Visszautasítottam, mert ez annyira ésszerűtlen és nem szokványos. Az járt a fejembe, hogy most a barátján akar bosszút állni (aki fejbevág majd engem este az utcán), vagy valami bacit kapott el, esetleg egy fogadás, aminek a végén rajtam röhögnek.
Szóval szerintem ez annyira irracionális. Inkább finom jelzésekkel add tudtára, vagy szóban mondd el neki.
Nekem is volt innen egy hasonló nagyon jó dumás pasi.
Tényleg csak szexet akart és mint kiderült, minél több nővel.
Én megbántam, hogy belementem. Jó volt, de nem kiemelkedően, és nem ért annyit, hogy utána a rossz érzés egy percig is bennem legyen. És ez az érzés nem egy percig bántott..
Legközelebb már nem mennék bele. :-(
N
Melyik a rosszabb ha írnál neki vagy ha megbánnád hogy nem írtál??
Minél többet hezitálsz attól rosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!